Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Francia manikűr elkészítése otthon

2012.01.09

Az első dolgod, hogy kicsit megnőveszd a körmöd, ugyanis a körömlemeznek ebben az esetben egy kicsit túl kell nőnie az ujjhegyen.Elég ha csak 2-3 mm-es a köröm, de szebb ha minimum fél cm-esre növesszük.

Szerezzünk be francia manikűr szettet. Ennek tartalma általában 3 lakk.Egy  fehér, egy nagyon világos rózsaszín (vagy vajszinű) és egy teljesen átlátszó, fénylakk.

561_big.jpg

Először a fehér lakkra lesz szükségünk. Fontos, hogy a körmünk végét fessük ki vele, így lesz szép a végeredmény. Törekedjünk precíz, szépen ívelő vonalra! Ehhez segítségünkre lehet, ha a manikűr szettben van sablon,de ha elég rutinosak vagyunk szabad kézzel is könnyen megoldható.Várjuk meg míg megszárad!

3.jpg

Ezután jöhet a második réteg, ami egy halvány árnyalat legyen.Húzzuk ki a köröm egész felületéig, a fehérre is.

francia_manikur.jpg__20080526_173308.jpg

Ezután ismét meg kell várni,hogy megszáradjon.Ha ez is kész jöhet az átlátszó réteg. Ettől lesz szép, csillogó az egész.Ha ez is megszátadt már kész is!

Némi gyakorlást igényel, de ha belejövünk, igazán szép és dekoratív körmünk lehet.

5_1.jpg

Ha egy kicsit fel szeretnénk dobni, akkor az első lépés után (fehér csík felvitele) köveket ragaszthatunk vagy esetleg festhetünk is valamit a körömre.Miután ezeket felvittük, utána jöhet az első lakkréteg.

pic_franci-manikur-zselevel_799422_large.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.